Növényi ​étrend

Szerző
Carleigh Bodrug

A ​ma fellelhető egyik legkomplexebb teljes értékű, növényi alapú, olajmentes szakácskönyv!

„Az a látszólag egyszerű cél, hogy több növényt kell fogyasztani, a legszebb és leghihetetlenebb módon képes megváltoztatni az életedet.”

A növényi alapú táplálkozásnak nem kell ijesztőnek, bonyolultnak vagy megterhelőnek lennie!

Carleigh Bodrug New York Times bestsellerlistás szakácskönyvében ismerteti a természetes állapotunkhoz legközelebb álló növényi élelmiszerek erejében rejlő csodát. A teljes értékű, növényi alapú, ráadásul olajmentes étrend az ideális táplálkozás az egészséges élethez, és egyben a legideálisabb a bélmikrobák számára is. A legkiválóbb étrend ez, amiben nincsenek korlátok, amivel nem kell a kalóriákat számolgatnod, és bátran élvezheted az egészséges fogásokat, a nap bármely szakában. Ebben a könnyen követhető szakácskönyvben található ízletes receptek garantáltan az egészséges életmód útjára terelnek!

Növényi étrend az a szakácskönyv, ami sosem fog a polcon porosodni, annyi éltető energia van benne, és olyan egyszerűek a receptek, hogy a konyhád szerves részévé válik majd napi szinten.

• Több mint 140 roppant egyszerű, egészséges, vegán recept az egész napra: ízletes fogásokat találsz a reggelitől kezdve, ebédre, vacsorára, gyümölccsel teli csodákat, ellenállhatatlan smoothie-kat, izgalmas salátaönteteket, vegán sajtszószokat és salsákat, növényekkel teli desszerteket. Mindezt olajmentesen!
• Több mint 40 oldalas gyakorlati útmutató a növényi alapú életmód kialakításához, minta-bevásárlólistával, konyhatechnikai, főzési és előkészítési tippekkel.
• A recepteket bemutató infografikus fotók varázsolják még egyszerűbbé az ételek elkészítését, amelyek a szükséges összetevőket illusztrálják, megkönnyítve a bevásárlást és az adagok méreteinek meghatározását.
• Végtelen testreszabási lehetőséggel, tápérték-táblázattal (beleértve a kalória-, zsír-, fehérje- és rostmennyiséget).

Ismerd meg a teljes értékű, növényi étrend elképesztő változatosságát, aminek hatására élvezheted a könnyed súlytartást, a ragyogó bőrt és a kicsattanó energia előnyeit!

„Hiszek abban, hogy a teljes értékű, növényi alapú élelmiszerek végtelenül hatékonyak. A titok, ami segít a testnek, az elmének és a léleknek a legmagasabb szinten teljesíteni, bennük rejlik.”