Bezzeg a másik élete

Szerző
Kelly Harms

Két anya, akik annyira különböznek egymástól, mint a Happy Meal menü és a quinoasaláta... az egyetlen közös bennük a kerítés, amely elválasztja a kertjüket.
Szívmelengető és egyben elképesztően humoros történet.

Celeste a Pinterest tökéletes, háztartásbeli szuperanyukája, ám sok más anya rémálma. Teljesen bio, mindennap főz, makulátlan az otthona és önkéntes munkát is végez; mégis van ideje rá, hogy a nap végén relaxáljon egy pohár vörösbor mellett. Csak a munkamániás, a karrierjét megszállottan hajszoló szomszéd rondít bele a mindennapjaiba.

Wendy elismert produktivitási tanácsadó és nagyon népszerűek az erről tartott előadásai. Az élete percre pontosan be van osztva, mégis állandó rohanásban van. Wendy azonban sosem szabadkozik.

Mindkét nő intenzíven megéli a házasság és az anyaság boldog, de sokszor zűrös, bonyolult és gyakran mindent felemésztő mindennapjait. Ráadásul egy bizarr hétvégének köszönhetően mindaz, amit Celeste és Wendy tudni véltek a "másik anyatípusról", a feje tetejére áll - akárcsak a nem is annyira különböző életük. "Kelly Harms az Amy Byler megkésett élete című bombasztikus bestsellerével már megnevettette, megríkatta és levette a lábáról az olvasóit. Kelly most visszatért egy újabb történettel, mely éppen olyan elbűvölő, átélhető és vicces - ráadásul egy varázslatos fordulattal kezdődik." - THE NEW YORKER